wandelclub aalter    Wandelclub Aalter

worden

wandelaars

Busreizen

Wandelen is toerisme! Daarom geven wij onze wandelaars regelmatig de kans ook eens wat verder van huis deel te nemen aan een wandeling. In ons jaarlijks busreizenprogramma – zo’n 8-tal uitstappen – komen dan ook alle Belgische provincies aan bod. Voor de ronde prijs van 10 euro voeren wij U het land rond. Het is evident dat de werkelijke prijs een stuk hoger ligt, maar de clubkas past hier een flink deel bij. De reizen worden uitgevoerd met moderne luxueuze autocars.
Het volledige busreizenprogramma wordt steeds gepubliceerd in onze Wandelkrant. De opstapplaatsen zijn: Eeklo, Ursel, Knesselare, Aalter.
We vertrekken voor een volle dagreis steeds omstreeks 7u30 en zijn terug tussen 18 en 19 uur.

Buitenlandse reizen

Het zal nu zowat het tiende jaar dat wij er regelmatig voor twee (of meer) dagen op uit trekken naar een buurland, om daar deel te nemen aan één of meerdere wandelingen. Wij hebben terzake een goede reputatie: voor een prijs van ongeveer 200 euro kunnen wij u telkens een perfect georganiseerde reis ‘half pension’ – alles inbegrepen’ aanbieden.
Gezien de voorbereiding en verkenning ter plaatse steeds gebeurt door mensen van de wandelclub zelf, verkopen wij nooit ‘katten in zakken’.

Enkele bestemmingen van de voorgaande jaren:
Nederland: Renesse, Maastricht
Duitsland: Irrel, Einruhr, Saarburg, Enkirch, Idar-Oberstein, Traben-Trarbach
Engeland: Kent

Jaarprogramma 2018

In bijlage een overzicht van al onze organisaties en neven-activiteiten voor 2018.